A Médiatanács 585/2019. (V. 21.) számú döntése

A Médiatanács által a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára 2019. február 28-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2019. május 21.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja szerint megállapítja, hogy honlapján és hirdetményi úton a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára 2019. február 28-án megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a Siófok-Fokihegy telephelyű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a pályázati felhívás 1.12.3.4. pontja alapján a Balaton Rádió Kft. pályázó.
  3. A Médiatanács az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján a Balaton Rádió Kft. Siófok-Fokihegy telephelyű rádiós médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított Balaton Rádió Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a Siófok-Fokihegy telephelyű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség vonatkozásában a hatósági szerződés megkötésére irányuló eljárást.
  5. A Médiatanács a Pályázati Felhívás 3.1.2. pontja alapján felkéri a Hivatalt a Balaton Rádió Kft. pályázó pályázati ajánlatában megjelöltek szerinti kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének megtervezésére.
  6. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.