A Médiatanács 610/2020. (VI. 30.) számú döntése

A kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára 2020. április 6-án közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2020. június 30.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára 2020. április 6-án megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy a Szentendre telephelyű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a pályázati felhívás 1.12.3.6. pontja alapján a Budakalászi Média Kft. pályázó.
  3. A Médiatanács az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján a Budakalászi Média Kft. Szentendre telephelyű rádiós médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.