A Médiatanács 633/2020. (VII. 7.) számú döntése

A Rádió TOP Kft. (Kazincbarcika 88,8 MHz – Rádió TOP) médiaszolgáltató kérelme hatósági szerződésének módosítása iránt (Rádió TOP Kft.)

Hatósági döntés dátuma: 2020. július 7.

  1. A Médiatanács a Rádió TOP Kft. médiaszolgáltató kérelmére az előterjesztés mellékletét képező hatósági szerződésmódosítás elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Rádió TOP Kft. Kazincbarcika 88,8 MHz helyi vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási jogosultsága, mint hálózatba kapcsolódó médiaszolgáltatás hálózatba kapcsolódjon a Radio Plus Kft. Budapest 96,4 MHz körzeti vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási jogosultságával, mint hálózatos médiaszolgáltatással 2020. július 15. napjától, továbbá hozzájárul a Médiaszolgáltató sajátos arculatának, központi elemeinek és egyes műsortervi vállalásainak – a kérelemtől eltérő módon történő – módosításához, továbbá a médiaszolgáltatás állandó megnevezésének „Rádió TOP”-ról „88,8 Rádió 1” megnevezésre történő módosításához.
  2. A Médiatanács döntéséről és annak indokairól az előterjesztés mellékletét képező levélben foglaltak szerint tájékoztatja a médiaszolgáltatót.