A Médiatanács 164/2021. (III. 2.) számú döntése

A körzeti médiaszolgáltatók 2021. januári adásainak hatósági ellenőrzése [az Mttv. 30. § (3) bekezdés a) pontjában és az Smtv. 20. § (3) bekezdésében foglalt rendelkezések vélelmezett megsértése a Halom Televízió Nonprofit Kft. által üzemeltetett Halom Televízió Százhalombatta állandó megnevezésű médiaszolgáltatásban]

Hatósági döntés dátuma: 2021. március 2.

A Médiatanács közigazgatási hatósági eljárást indít a Halom Televízió Nonprofit Kft. médiaszolgáltatóval szemben az Mttv. 30. § (3) bekezdés a) pontjának és az Smtv. 20. § (3) bekezdésének a Halom Televízió Százhalombatta állandó megnevezésű médiaszolgáltatáson 2021. január 8-án 8:59:47-től közzétett „Híradó” című műsorszám vonatkozásában egy-egy alkalommal történt vélelmezett megsértése tárgyában.

A Médiatanács felhívja továbbá a Médiaszolgáltatót, hogy a végzés közlésétől számított 10 napon belül nyilatkozzon arról, hogy mely terméket/szolgáltatást jelenítette meg termékmegjelenítés keretében a műsorszámban, továbbá csatolja az erről szóló dokumentumokat, valamint terjessze elő az üggyel kapcsolatos álláspontját.