A Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása (lezárva)

Legutóbb frissítve: 2021. szeptember 21.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati felhívás előkészítése céljából a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a Gyöngyös telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. június 25-én került közzétételre.

A Hivatal a Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a szóbeli meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel, a járványügyi helyzet miatt 2021. július 7-én nem tartotta meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. július 7-től július 12-ig írásban bárki kérdést intézhetett a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehetett. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehetett megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszolt, szükséges volt megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Médiatanács az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján elfogadta és 2021. július 23-án, hirdetményi úton és honlapján közzétette a pályázati felhívás végleges szövegét.

A pályázati ajánlatokat 2021. augusztus 25-én 10.00-13.00 óra között lehetett benyújtani a pályázati felhívásban részletesen meghatározott feltételek szerint.

A Médiatanács 920/2021. (IX. 14.) számú határozatával megállapította, hogy a pályázati eljárás eredménytelen, tekintettel arra, hogy a benyújtott egyetlen pályázati ajánlat alakilag érvénytelen.

Gyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  2. Pályázati/árverési eljárásGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség
  3. EredményhirdetésGyöngyös telephelyű kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség