A Médiatanács 11/2022. (I. 11.) számú döntése

Törökszentmiklós telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2021. szeptember 21-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2022. január 11.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a Törökszentmiklós telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2021. szeptember 21-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy a Törökszentmiklós telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a pályázati felhívás 1.12.3.3. és 1.12.3.5. pontja alapján a RÁDIÓ HORIZONT Kft. pályázó.
  3. A Médiatanács a RÁDIÓ HORIZONT Kft. Törökszentmiklós telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított RÁDIÓ HORIZONT Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.