A Médiatanács 503/2022. (V. 31.) számú döntése

Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2022. április 1-jén közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás lezárása (a pályázati eljárás eredményének megállapítása)

Hatósági döntés dátuma: 2022. május 31.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy az egy Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2022. április 1-jén közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy az egy Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a pályázati felhívás 1.12.3.3. és 1.12.3.5. pontja alapján a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség pályázó.
  3. A Médiatanács az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szombathely telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított Szombathelyi Evangélikus Egyházközség pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.