A Médiatanács 545/2022. (VI. 28.) számú döntése

Mezőtúr telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2022. április 14-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás lezárása (a pályázati eljárás eredményének megállapítása)

Hatósági döntés dátuma: 2022. június 28.

  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy az egy Mezőtúr telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára 2022. április 14-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja szerint megállapítja, hogy az egy Mezőtúr telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi használatára megindított pályázati eljárás nyertese a pályázati felhívás 1.12.3.3. és 1.12.3.5. pontja alapján az Actor Média Kft. pályázó.
  3. A Médiatanács az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján az Actor Média Kft. Mezőtúr telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a 2. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított Actor Média Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötési eljárást.
  5. A Médiatanács döntését a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.