Az NMHH Elnöke közzétette a földfelszíni analóg rádió műsorszórási nagykereskedelmi piacról szóló határozattervezetét

Közzétéve: 2022. december 21.

Az NMHH közzétette a 18/2003. piacra vonatkozó költségalapúság kötelezettség módosítása tárgyban hozott határozattervezetét. Az „Országos földfelszíni analóg rádió műsorszórási szolgáltatás nagykereskedelmi piac”-ra vonatkozó tervezettel kapcsolatban 2023. január 20-ig bárki megküldheti álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét.

Az országos földfelszíni analóg rádió műsorszórási nagykereskedelmi piacra vonatkozó határozattervezettel kapcsolatos észrevételeket választása szerint a https://adatkapu.nmhh.hu címen elérhető elektronikus infrastruktúra igénybevételével, a Nyilatkozattételi űrlapon keresztül elektronikus ügyintézés keretében, vagy a Szolgáltató által igénybevehető, egyéb elektronikus ügyintézés keretében, vagy cégszerűen aláírva postai úton a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság címére várjuk (az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL törvény értelmében a hatóság csak az így küldött észrevételeket tudja joghatályosan közöltnek tekinteni). Kérjük ugyanakkor, hogy a könnyebb feldolgozhatóság érdekében a levelek tartalmát e-mailben a 18_2003_piac@nmhh.hu címre is szíveskedjenek eljuttatni.

Az elektronikus hírközlésről szóló törvény alapján a benyújtott észrevételek nem minősülnek, nem minősíthetők üzleti titoknak.

A határozattervezet az Egyeztetés a piacelemzési határozattervezetekről menüpontból érhető el.

A piacelemzési eljárások hátteréről bővebben az elektronikushírközlés-szabályozás menüpontban lehet tájékozódni.