A Médiatanács 614/2024. (VII. 23.) számú döntése

Lineáris audiovizuális médiaszolgáltatók 2023. évi műsorkvóta-kötelezettségei teljesítésének vizsgálata tárgyában indult hatósági eljárások lezárása (Biatorbágyi Közösségi Médiaszolgáltató Nonprofit Kft. – Völgyhíd TV)

Hatósági döntés dátuma: 2024. július 23.

  1. A Médiatanács a Biatorbágyi Közösségi Médiaszolgáltató Nonprofit Kft. médiaszolgáltatóval szemben a Völgyhíd TV állandó megnevezésű médiaszolgáltatása tekintetében az Mttv. 20. § (1) bekezdés b) pontjában foglalt műsorkvóta-kötelezettség 2023. évi teljesítésének felügyelete tárgyában a 420/2024. (V. 28.) számú döntésével megindított hatósági eljárásban az előterjesztés II. számú mellékletében foglalt határozat szerint megállapítja, hogy jogsértést nem tárt fel.
  2. Tekintettel arra, hogy a Biatorbágyi Közösségi Médiaszolgáltató Nonprofit Kft. médiaszolgáltató esetében a jogsértés tekintetében felmerült az ismételtség gyanúja, és a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjét a Médiatanács a 421/2024. (V. 28.) számú végzésével értesítette a hatósági eljárás megindításáról, a Médiatanács az előterjesztés II. számú mellékletében foglalt határozat megküldésével külön értesíti a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjét a hatósági eljárás lezárásáról.