A Médiatanács 499/2010. (XI. 3.) számú határozata

a Szolnok 102,4 MHz rádiós mûsorszolgáltatási jogosultság Pályázati Felhívására beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata tárgyában (Infacto Media Kft. Pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2010. november 3.

null

1. A Médiatanács az Infacto Media Kft. a Szolnok 102,4 MHz mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására kiírt Pályázati Felhívás 1. számú melléklete 5. sorszámú jogosultságára benyújtott Pályázati Ajánlatát a Felhívás 3.4.1.3. szakasza alapján, mint Alakilag Érvényes Ajánlatot nyilvántartásba veszi. A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy az Alakilag Érvényessé nyilvánításról 5 munkanapon belül értesítse az Infacto Media Kft. Pályázót.

2. A Médiatanács az Infacto Media Kft. a Szolnok 102,4 MHz, mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata tekintetében hiánypótlást kér a Pályázótól a Pályázóban befolyásoló részesedéssel rendelkezõ vállalkozás vonatkozásában a Pályázati Felhívás 4. sz. melléklet 3 f); 3 g 6) - 7) pontjai szerinti nyilatkozatok, 3. h) pont szerinti nyilatkozatok és hivatalos igazolás(ok), az INFACTO Media Kft. névhasználathoz való hozzájáró nyilatkozata tekintetében, illetve a Pályázó nyilatkozata tekintetében az igénybe venni kívánt mûsorszórási lehetõségrõl, valamint felvilágosítást kér a Pályázó tervezett mûsorszolgáltatásának mûsortervének 3. sz. mellékletben megadott adataival kapcsolatban a saját mûsoridõre vonatkozóan.