A Médiatanács 28/2011. (I. 12.) számú határozata

a Szombathely 97,7 MHz rádiós műsorszolgáltatási jogosultság Pályázati Felhívására beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata tárgyában

Hatósági döntés dátuma: 2011. január 12.

null

1. A Médiatanács a Szamba Rádió Konzorciumnak a Szombathely 97,7 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata tekintetében felvilágosítást kér a Pályázótól a Pályázati Felhívás 4. sz. mellékletének 3. 3. sz. nyilatkozata és a 3. sz. melléklet szerinti, saját műsoridő vonatkozásában tett vállalásaira vonatkozóan, valamint tájékoztatja az Rttv. 102. § (5) bekezdésének megfelelő eljárás lefolytatásáról.

2. A Médiatanács a Rádió West Konzorciumnak a Szombathely 97,7 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata tekintetében felvilágosítást kér a Pályázótól arra vonatkozóan, hogy a konzorciumi megállapodás a csatolt társasági szerződés tervezet szerinti gazdasági társaság változatlan formában való létrehozására vonatkozik-e, valamint az Rttv. 102. § (5) bek. alapján nyilatkozattételre szólítja fel a Pályázót, hogy vállalja-e a Szamba Rádió Konzorcium Pályázó által felajánlott magasabb összegű évi Műsorszolgáltatási Díj megfizetését.