A Médiatanács 143/2011. (I. 26.) számú határozata

a Médiatanácsa jogelõdjeként az ORTT 225/2010. (II. 10.) számú határozatával a televíziós közéleti magazinmûsor, illetve televíziós hírmûsor és kulturális magazinmûsor készítésének 2010. évi támogatására meghirdetett pályázati eljárás harmadik fordulójában beérkezett Dede Zsoltné Sári Andrea és a Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft. méltányossági kérelmeirõl

Hatósági döntés dátuma: 2011. január 26.

I.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a televíziós közéleti magazinmûsor, illetve televíziós hírmûsor és kulturális magazinmûsor készítésének 2010. évi támogatására meghirdetett pályázati eljárásban Dede Zsoltné Sári Andrea (az állandó mûsor címe: Heti aktuális) MA-TVALLANDO2010-A-0052/2011. iktatási számú pályázatához benyújtott kérelmét elutasítja, és a pályázatot továbbra is érvénytelenség miatt kizárja a pályázati eljárás harmadik fordulójából.

II.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a televíziós közéleti magazinmûsor, illetve televíziós hírmûsor és kulturális magazinmûsor készítésének 2010. évi támogatására meghirdetett pályázati eljárásban a Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft. (az állandó mûsor címe: Körút-Kultúra) MA-TVALLANDO2010-B-0099/2011. iktatási számú pályázatához benyújtott kérelmét elfogadja, a pályázatot érvényesnek és teljesnek nyilvánítja, és a pályázatot befogadja a pályázati eljárás harmadik fordulójába.

A Médiatanács felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy döntésérõl a kérelmek benyújtóit 8 munkanapon belül értesítse.