A Médiatanács 149/2011. (I. 26.) számú határozata

Az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi április 19-i, 11. számában megjelent, az Rttv. 41. § alapján pályáztatott Gyõr 100,1 MHz mûsorszolgáltatási jogosultságra beérkezett Pályázati Ajánlatok elbírálása tárgyában

Hatósági döntés dátuma: 2011. január 26.

null

1. A Médiatanács megállapítja, hogy az Lokomotív Rádió Tömegkommunikációs Kft. a Gyõr 100,1 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata érvénytelen, tekintettel arra, hogy a hálózatba kapcsolódás Pályázati Felhívásban meghatározott feltételeinek nem felel meg.

2. A Médiatanács megállapítja, hogy az INFACTO Media Kft. a Gyõr 100,1 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata érvénytelen, tekintettel arra, hogy a Pályázó a Médiatanács 479/2010. (XI. 3.) sz. határozata alapján kiküldött hiánypótlási felszólításnak határidõben nem tett eleget valamennyi dokumentum tekintetében.

3. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi április 19-i 11. számában Gyõr 100,1 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására megindított pályázati eljárás eredményes.

4. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi. 11. számában megjelent Gyõr 100,1 MHz rádiós médiaszolgáltatási jogosultság tekintetében meghirdetett Pályázati eljárás nyertese az Rttv. 101. § (3) bekezdése alapján az Európa Rádió Nonprofit Kft. pályázó.

5. A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy döntésérõl tájékoztassa a pályázókat, valamint a döntést pályázati felhívással azonos helyen és módon tegye közzé.

A Médiatanács a 2. pontban szereplõ döntésének a nyertessé nyilvánított Európa Rádió Nonprofit Kft. pályázóval történõ közlésével egyidejûleg megindítja a hatósági szerzõdéskötésre irányuló eljárást, és tájékoztatja a Pályázót a közösségi médiaszolgáltatóvá minõsítés törvényi feltételeirõl, és felszólítja arra, hogy 30 napon belül nyújtsa be ennek megfelelõ mûsortervét, szabályzatát, és nyilatkozzon arról, hogy vállalja-e, a közösségi médiaszolgáltatókra vonatkozó kötelezettségeket.