A Médiatanács 273/2011. (III. 2.) számú határozata

a Médiatanács jogelõdjeként az ORTT 269/2010. (II. 17.) számú határozatával a médiaelmélettel, médiaismerettel foglalkozó tudományos és ismeretterjesztõ kiadványok megjelentetésének 2010. évi támogatására meghirdetett pályázati eljárásban kedvezményezetté nyilvánított BME (Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) méltányossági kérelmérõl

Hatósági döntés dátuma: 2011. március 2.

null

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa úgy dönt, hogy a BME (Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem) 2011. február 15-én benyújtott, az MA-KÖNYV2010-14/2010. pályázati iktatószámon nyilvántartott „A magyar beszéd (beszédkutatás, beszédtechnológia, beszédformációs rendszerek)” címû kiadvánnyal kapcsolatos méltányossági kérelmét elfogadja, és hozzájárul a határozat mellékletét képezõ támogatási szerzõdés - jelen határozatról szóló kiértesítés kézhezvételétõl számított 30 napon belüli - megkötéséhez, azzal, hogy e határidõ elmulasztása esetén a Médiatanács szerzõdéskötési ajánlatát - az esetleges további méltányossági kérelmekre tekintet nélkül - véglegesen visszavonja.

A Médiatanács felkéri a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy döntésérõl 8 munkanapon belül tájékoztassa a kedvezményezettet.