A Médiatanács 527/2011. (IV. 20.) számú határozata

A Zalaegerszeg 88,3 MHz ún. talált rádiós műsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására meghirdetett Pályázati Felhívásra beérkezett Pályázati Ajánlatok elbírálása

Hatósági döntés dátuma: 2011. április 20.

null

1. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi 18. számában június 29-én a Zalaegerszeg 88,3 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására megindított pályázati eljárás eredményes.

2. Tekintettel arra, hogy a Mária Rádió Frekvencia Kft. visszavonta Ajánlatát, a Médiatanács a pályázati eljárás eredményének megállapítása során a pályázati ajánlatot nem veszi figyelembe.

3. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi. június 29-i 18. számában megjelent Zalaegerszeg 88,3 MHz rádiós médiaszolgáltatási jogosultság tekintetében meghirdetett Pályázati eljárás nyertese az Mttv. 63.§ (3) bekezdése alapján a törvényes illetve pályázati követelményeknek egyedül megfelelő Lánchíd Rádió Kft. Pályázó.

4. A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy döntéséről tájékoztassa a pályázókat, valamint a döntést pályázati felhívással azonos helyen és módon tegye közzé.

5. A Médiatanács a 3. pontban szereplő döntésének a nyertessé nyilvánított Lánchíd Rádió Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötésre irányuló eljárást.