Decoding Messages Konferencia - Jó gyakorlatok az európai médiaértés-oktatásban

Az esemény helyszíne: 1124 Budapest, Csörsz utca 18.
Az esemény időpontja: 2014. november 24–25.

2014. október 6.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Decoding Messages – Jó gyakorlatok az európai médiaértés-oktatásban címmel konferenciát rendez 2014. november 24-25. között Budapesten. A konferencia célja az európai médiaértés-oktató központok működésének bemutatása, az európai jó gyakorlatok megismertetése a nagyközönséggel és a szakmai részvevőkkel, kiemelve a dán és a holland médiaértéssel foglalkozó központok tevékenységét. A rendezvény a már eredményes módszerek elterjesztését szorgalmazza az érdekeltek közötti kapcsolatépítés és az előadások révén. A konferencia előadói rávilágítanak az oktatóközpontok jövőbeli szerepére, az elsajátított gyakorlati tudás integrálási lehetőségeire a köz- és felsőoktatási tantervekbe.

A konferencia időpontja: 2014. november 24-25.  A konferenciát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szervezi. A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött.

A konferencia helyszíne: Budapest, MOM Kulturális Központ. A konferencián való részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. A konferencia nyelve magyar és angol, szinkrontolmácsolással.

Bővebb információ és jelentkezés a www.decodingmessages.com oldalon.