A Médiatanács 1555/2013. (X. 30.) számú döntése

A Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására létrejött műsorszolgáltatási szerződés hatósági szerződéssé alakítására és a Budapest 92,9 MHz médiaszolgáltatás közösségi médiaszolgáltatásként elismerésre irányuló hatósági eljárás megindítása a Fővárosi Ítélőtábla 14.Gf.40.104/2013/9. számú ítélete alapján

Hatósági döntés dátuma: 2013. október 30.

null

A Médiatanács a Fővárosi Ítélőtábla 14.Gf.40.104/2013/9. számú ítélete és az Mttv. 207. § (1) bekezdése alapján az előterjesztés mellékletét képező végzés elfogadásával megindítja a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós műsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására a bíróság által létrehozott műsorszolgáltatási szerződés hatósági szerződéssé alakítására és a Klubrádió Zrt. Budapest 92,9 MHz médiaszolgáltatásának közösségi médiaszolgáltatásként elismerésére irányuló hatósági eljárást.

A Médiatanács felhívja a Klubrádió Zrt-t, hogy a műsorszolgáltatási szerződés hatósági szerződéssé átalakításához, valamint a médiaszolgáltatás közösségi médiaszolgáltatásként elismeréséhez az előterjesztéshez mellékelt végzésben foglaltak szerint felsorolt szükséges nyilatkozatokat, iratokat, adatokat küldje meg.

A Médiatanács az előterjesztéshez mellékelt végzésben foglaltak szerint tájékoztatja a Klubrádió Zrt-t az összeférhetetlenség megszüntetésének szükségességéről.