A Vác 87,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

Közzétéve: 2021. november 19.

A pályáztatás aktuális helyzete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 49. § (1) bekezdése alapján felkérte a Hivatalt a Vác 87,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására. A kidolgozott frekvenciatervet a Hivatal az Mttv. 49. § (5) bekezdése alapján közzétette. A Médiatanács az Mttv. 49. § (6) bekezdése alapján a kidolgozott frekvenciatervet jóváhagyta, és a pályázati felhívás előkészítése céljából az Mttv. 50. § (1) bekezdése alapján elfogadta a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására irányuló pályázati felhívás tervezetét.

A pályázati felhívás tervezete a Médiatanács honlapján és hirdetményi úton 2021. november 19. napján került közzétételre.

Az NMHH Hivatala a Vác 87,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség használatára irányuló pályázati felhívás tervezet tárgyában a nyilvános meghallgatást az NMHH Operatív Bizottságának döntésére tekintettel a járványügyi helyzet miatt 2021. november 30-án nem tartja meg.

A pályázati felhívás tervezettel kapcsolatban 2021. november 30-tól december 5-ig írásban bárki kérdést intézhet a Hivatalhoz, vagy észrevételt tehet. Az észrevételeket postai úton és személyesen a 1015 Budapest Ostrom utca 23-25 címre, vagy elektronikusan a pjo@nmhh.hu e-mail címre lehet megküldeni. Figyelemmel arra, hogy a beérkezett kérdésekre, észrevételekre a Médiatanács írásban válaszol, szükséges megadni a kérdező elérhetőségét (név vagy cégnév, valamint lakcím vagy székhely).

A Vác 87,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatása

  1. ElőkészületekVác 87,9 MHz