Hajdúböszörmény 22. csatorna helyi vételkörzetű földfelszíni digitális televízió műsorszóró-adó üzemeltetési jogosultság használata tárgyában kiírt pályázati eljárás – döntés a pályázati eljárás nyerteséről

Közzétéve: 2023. szeptember 26.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke (a továbbiakban: Kiíró) 2023. augusztus 28-án az egyedüli pályázót, a Hajdú7 Kft.-t nyilvánította nyertessé a Hajdúböszörmény 22. csatorna helyi vételkörzetű földfelszíni digitális televízió műsorszóró-adó üzemeltetési jogosultságának pályázatán.

A Kiíró 2023. június 23-án tette közzé  a Hatóság honlapján a Hajdúböszörmény 22. csatorna helyi vételkörzetű földfelszíni digitális televízió műsorszóró-adó üzemeltetési jogosultság használatára irányuló pályázati dokumentációt, amelyre a Hajdú7 Kft. 2023. július 13-án nyújtotta be jelentkezését. A jelentkezés alaki vizsgálata során hiánypótlás kérésére volt szükség, amelyet a pályázó hiánytalanul teljesített. A Kiíró az alaki vizsgálat után 2023. augusztus 3-án pályázati nyilvántartásba vette a pályázót. A tartalmi vizsgálat során felvilágosítás kérésére volt szükség, amit a pályázó hiánytalanul teljesített. A pályázati eljárásban a Kiíró 2023. augusztus 28-án nyertessé nyilvánította a Hajdú7 Kft.-t. A Kiíró és a Hajdú7 Kft. októberben írhatják alá az üzemeltetési jogosultságra vonatkozó hatósági szerződést.