A Médiatanács 665/2010. (XI. 17.) számú határozata

a Miskolc 101,6 MHz jogosultság Pályázati Felhívására beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata tárgyában (Radiosound Konzorcium Pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2010. november 17.

null

1. A Médiatanács a Radiosound Konzorciumnak a Miskolc 101,6 MHz mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására kiírt Pályázati Felhívásra benyújtott Pályázati Ajánlatát a Felhívás 3.4.1.3. szakasza alapján, mint Alakilag Érvényes Ajánlatot nyilvántartásba veszi.
A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy az Alakilag Érvényessé nyilvánításról 5 munkanapon belül értesítse a Radiosound Konzorcium Pályázót.

2. A Médiatanács a RADIOSUOND Konzorciumnak a Miskolc 101,6 MHz jogosultságra benyújtott Ajánlata tekintetében hiánypótlást kér a konzorciumi tagok vonatkozásában a Felhívás 5. sz. melléklete 3.c.,e.,f.,g.(1.,2.,4.,5.,6.,7.) pontja szerinti nyilatkozatok és dokumentumok és a 5. sz. melléklet 3. h) pontja szerinti nyilatkozatok és igazolások tekintetében, valamint felvilágosítást kér a Pályázó tervezett mûsorszolgáltatásának mûsortervével kapcsolatban a 3. sz. mellékletben megadott saját mûsoridõre vonatkozó adatok tekintetében.