A Médiatanács 182/2011. (II. 2.) számú határozata

az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi április 19-i, 11. számában megjelent, az Rttv. 41. § alapján pályáztatott Szeged 87,9 MHz műsorszolgáltatási jogosultságra beérkezett Pályázati Ajánlatok elbírálása tárgyában

Hatósági döntés dátuma: 2011. február 2.

null
  1. A Médiatanács megállapítja, hogy a Lokomotív Rádió Tömegkommunikációs Kft. a Szeged 87,9 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata érvénytelen, tekintettel arra, hogy a Pályázó a Médiatanács 483/2010. (XI. 3.) sz. határozata alapján kiküldött hiánypótlási felszólításnak határidőben nem tett eleget valamennyi dokumentum tekintetében.
  2. A Médiatanács megállapítja, hogy az INFACTO Media Kft. a Szeged 87,9 MHz jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata érvénytelen, tekintettel arra, hogy a Pályázó a Médiatanács 487/2010. (XI. 3.) sz. határozata alapján kiküldött hiánypótlási felszólításnak határidőben nem tett eleget valamennyi dokumentum tekintetében.
  3. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi április 19-i 11. számában Szeged 87,9 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására megindított pályázati eljárás eredményes.
  4. A Médiatanács megállapítja, hogy az Oktatási és Kulturális Közlöny 2010. évi. 11. számában megjelent Szeged 87,9 MHz rádiós médiaszolgáltatási jogosultság tekintetében meghirdetett Pályázati eljárás nyertese az Rttv. 101. § (3) bekezdése alapján az Európa Rádió Nonprofit Kft. pályázó.
  5. A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy döntéséről tájékoztassa a pályázókat, valamint a döntést pályázati felhívással azonos helyen és módon tegye közzé.
  6. A Médiatanács döntésének a nyertessé nyilvánított Európa Rádió Nonprofit Kft. pályázóval történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötésre irányuló eljárást, és tájékoztatja a Pályázót a közösségi médiaszolgáltatóvá minősítés törvényi feltételeiről, és felszólítja arra, hogy 30 napon belül nyújtsa be ennek megfelelő műsortervét, szabályzatát, és nyilatkozzon arról, hogy vállalja-e, a közösségi médiaszolgáltatókra vonatkozó kötelezettségeket.