Baja 94,3 MHz – a pályázati eljárás nyertese az Alisca Network Kft.

Közzétéve: 2012. július 10.

null

Tárgy: a Baja 94,3 MHz médiaszolgáltatási jogosultság hasznosítására irányuló pályázati eljárás eredménye

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság
Médiatanácsának
1163/2012.(VI.27.) számú
HATÁROZATA

1. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (székhelye: 1088 Budapest, Reviczky utca 5., a továbbiakban: Médiatanács) megállapítja, hogy a honlapján és hirdetményi úton 2011. október 13-án közzétett pályázati felhívással (a továbbiakban: Pályázati Felhívás) a Baja 94,3 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására megindított pályázati eljárás (a továbbiakban: Pályázati Eljárás) eredményes.

2. A Pályázati Eljárás nyertese az Alisca Network Kft. (7100 Szekszárd, Szent László u. 11., a továbbiakban: Pályázó).

E határozat ellen fellebbezésnek helye nincs. A határozat felülvizsgálata annak közlésétől számított tizenöt napon belül a Fővárosi Ítélőtáblához címzett, de a Médiatanácshoz három példányban benyújtott keresetlevéllel jogszabálysértésre hivatkozással kérhető. A határozat meghozatalától számított harminc napos jogvesztő határidő elteltével a határozatot akkor sem lehet megtámadni, ha az ismert ügyfeleken kívüli más jogorvoslatra jogosulttal azt nem közölték, illetve arról addig nem szerzett tudomást. Amennyiben a Fővárosi Ítélőtábla eljárását kezdeményezték, a hatósági szerződés a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntéséig nem köthető meg.

Az 1163/2012.(VI.27.) számú határozat teljes – a döntés indoklását is tartalmazó – szövege a „Kapcsolódó dokumentumok” dobozban található, azonos című hivatkozásra kattintva érhető el.