Közlemény az országos földfelszíni televízió műsorszóró hálózatok üzemeltetési jogosultságának megszerzése tárgyában kiírandó pályázati eljárás kiírási dokumentáció-tervezetének közzétételéről

Közzétéve: 2019. március 6.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke (a továbbiakban: Kiíró) az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (a továbbiakban: Eht.) 40/A. § (1) bekezdése alapján, a mai napon közzétette az országos földfelszíni televízió műsorszóró hálózatok üzemeltetési jogosultságának megszerzése tárgyában kiírandó pályázati eljárás kiírási dokumentáció-tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság internetes honlapján, valamint az 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. szám alatt található hirdetőtábláján.

A Dokumentáció tervezetének közzétételétől számított húsz (20) napon belül bárki írásban megküldheti a Dokumentáció tervezetére vonatkozó álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét (a továbbiakban: észrevétel) a 1525 Budapest, Pf. 75 levélcímre, vagy elektronikus levél útján a palyazat.dvbt.t2@nmhh.hu e-mail címre.

Az Eht. 40/A. § (3) bekezdése alapján a beérkezett észrevételek a Kiírót nem kötik, a Kiíró számára tájékoztató jelleggel bírnak és az észrevételek figyelembevételét vagy figyelmen kívül hagyását a Kiíró nem köteles indokolni.

A Dokumentáció tervezete megtekinthető az alábbi címen: http://nmhh.hu/dokumentum/201918/orszagos_foldfelszini_digitalis_televizios_musorszoro_halozatok_uzemeltetese_palyazati_dokumentacio_tervezet.pdf