Az NMHH Elnöke közzétette az előfizetői névjegyzék elérhetővé tétele szolgáltatás egyetemes szolgáltatáselemként való fenntartásának indokoltságáról elvégzett vizsgálatának eredményét

Közzétéve: 2021. október 1.

Tárgy: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének az előfizetői névjegyzék fenntartásának indokoltságáról szóló vizsgálata (A vizsgálat teljes szövegét a Kapcsolódó tartalmak címszó alatt elérhető dokumentum tartalmazza.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Hatóság) Elnöke az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos részletes szabályokról szóló 19/2020. (XII. 18.) NMHH rendelet 24.§-ában foglaltak szerint közzéteszi az előfizetői névjegyzék elérhetővé tétele szolgáltatás fenntartásának indokoltságáról szóló vizsgálatát.

A szolgáltatók a Hatóság honlapján való közzétételt (2021. október 1.) követő 30 napon belül elektronikus levélben észrevételt tehetnek az egyetemes@nmhh.hu e-mail címen. Amennyiben valamely szolgáltató nem járul hozzá személyének a szolgáltatók észrevételeit és az azzal kapcsolatos hatósági álláspontot összefoglaló dokumentumban („Összefoglaló dokumentum”) való szerepeltetéséhez, kérjük, hogy az észrevételeit tartalmazó elektronikus levélben külön jelezze. Ebben az esetben a szolgáltató észrevételei a kérdés feltevőjének megnevezése nélkül kerülnek feltüntetésre az Összefoglaló dokumentumban.