Az NMHH Elnöke közzétette az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos vizsgálat eredményét

Közzétéve: 2022. június 30.

A vizsgálat eredményével kapcsolatos észrevételek 2022. július 30-ig nyújthatók be.

Tárgy: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének az egyetemes szolgáltatás elérhetőségével és megfizethetőségével kapcsolatos vizsgálata (19/2020. NMHH rendelet 3-4. § szerinti vizsgálat)

(A vizsgálat teljes szövegét a kapcsolódó tartalmak alatt elérhető PDF-dokumentumok tartalmazzák akadálymentes és nem akadálymentes formában.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Hatóság) Elnöke az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos részletes szabályokról szóló 19/2020. (XII. 18.) NMHH rendelet 5. §-ában, valamint 45. § (1) bekezdésében foglaltak szerint közzéteszi az egyetemes szolgáltatás elérhetőségéről és megfizethetőségéről szóló vizsgálatát.

A Hatóság honlapján való közzétételt (2022. június 30.) követő 30 napon belül bárki észrevételt tehet elektronikus levélben az egyetemes@nmhh.hu e-mail címen. Amennyiben valamely észrevételező nem járul hozzá személyének az észrevételeket és az azzal kapcsolatos hatósági álláspontot összefoglaló dokumentumban („Összefoglaló dokumentum”) való szerepeltetéséhez, kérjük, hogy az észrevételeit tartalmazó elektronikus levélben külön jelezze. Ebben az esetben az észrevételező észrevételei az észrevételező megnevezése nélkül kerülnek feltüntetésre az Összefoglaló dokumentumban