A Médiatanács 487/2010. (XI. 3.) számú határozata

a Szeged 87,9 MHz mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására meghirdetett Pályázati Felhívásra beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata (INFACTO Média Kft. Pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2010. november 3.

null

1. A Médiatanács az INFACTO Média Kft.-nek a Szeged 87,9 MHz mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására kiírt Pályázati Felhívás 1. számú melléklete 3. sorszámú jogosultságára benyújtott Pályázati Ajánlatát a Felhívás 3.4.1.3. szakasza alapján mint Alakilag Érvényes Ajánlatot nyilvántartásba veszi.

2. A Médiatanács megbízza a Hivatalt, hogy az Alakilag Érvényessé nyilvánításról 5 munkanapon belül értesítse a Pályázót.

3. A Médiatanács az INFACTO Média Kft.-nek a Szeged 87,9 MHz, mûsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására benyújtott Pályázati Ajánlata tekintetében hiánypótlást kér a Pályázati Felhívás 4. sz. melléklet 3.f), 3.g) 6. és 7. pont szerinti nyilatkozatok és dokumentumok, a 3.h) 1. pont szerinti nyilatkozatok és hivatalos igazolások tekintetében, valamint a Pályázati Felhívás 2.15. pontjában szereplõ nyilatkozatok között a névhasználati hozzájárulás tekintetében. A Médiatanács a Pályázati Felhívás 2.11.1. pontja és az Rttv. 96. § (1) e) pontja alapján hiánypótlás keretében felhívja a pályázót, hogy nyilatkozzon az igénybe venni kívánt mûsorszórási lehetõségrõl.

4. A Médiatanács felvilágosítást kér a Pályázótól a 2.11.4.11. pont alapján a 3. sz. mellékletben tett vállalások tekintetében, különös figyelemmel arra, hogy a felvilágosítás nem eredményezheti az ajánlatban megfogalmazott pénzbeli, értékbeli vállalások, lényeges állítások változását, csak azok értelmezését szolgálhatja.